Klussen

Misschien had u het al gezien maar er is weer flink geklust op Kon-Tiki. Tijdens het paasweekend is een aantal stafleden en explorers hard bezig geweest op Kon-Tiki. Een deel van de groep heeft zich beziggehouden met het schilderen van nieuwe themaborden voor de bevers, welpen en kabouters. Verf noch moeite of tijd werd gespaard en het resultaat is ernaar. Binnenkort wordt het clubhuis opgefleurd door een stel erg mooie schilderingen aan de muur.

Ook de kampvuurkuil was hard aan vervanging toe, een groot deel van de balken was namelijk verrot in de loop der tijd. Gewapend met scheppen, timmergereedschap en hippe waterpassen ging een aantal mensen de kampvuurkuil te lijf. Ruggen en kinnen werden niet ontzien, maar het resultaat is dat we nu wel een mooie hardhouten kampvuurkuil hebben waar het gemiddelde tuincentrum jaloers op mag zijn.

Naast een nuttig weekend klussen was het vooral ook erg gezellig, op zaterdagavond werd er een filmpje gekeken en op zondag was er een erg uitgebreid paasontbijt zodat we later weer hard aan de slag konden. De week na pasen zijn een paar mensen op zaterdagochtend nog bezig geweest met een extra ring op de kampvuurkuil als bekroning. Neem gerust een kijkje in onze nieuwe trots óf kom de themaborden bewonderen. Hieronder alvast een aantal foto’s van het weekend en de resultaten.