Welkom op de nieuwe website van scouting Kon-Tiki!

Welkom op de nieuwe website van onze scoutinggroep. Vorig jaar hebben we besloten te stoppen met ons groepsblad ‘Kontaki’. Nu wilden we op een andere, modernere manier informatie naar belangstellenden brengen. Een website is daar nu natuurlijk de uitgelezen manier voor. Aangezien de vorige website daar niet helemaal geschikt voor was en deze sowieso wel toe was aan een opfrisbeurt werd besloten een nieuwe website te maken. Dit is het resultaat!

Deze nieuwe website zal informatie gaan verschaffen aan verschillende doelgroepen. Zo kunnen ouders en leden opkomstverslagen van de verschillende speltakken lezen, briefjes terugvinden en in de agenda op de hoogte blijven van activiteiten. Rechts zijn in één oogopslag de eersvolgende agendapunten te zien. Natuurlijk is er ook gedacht aan nieuwe leden. Die kunnen informatie vinden door en over de verschillende speltakken. Groepen die ons clubhuis willen huren kunnen terecht in het verhuurgedeelte.

Daarnaast kan iedereen die dat wil zich abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief. Eens per week krijgt u dan een overzicht van de nieuwste berichten op onze website.

Nu staat deze website niet op zichzelf, maar zijn we ook op andere plaatsen op het web aanwezig. Rechtsonder ziet u een aantal icoontjes die linken naar onze nieuwe facebook pagina, onze video’s op youtube en de flickr pagina met alle foto’s van Kon-Tiki. Like ons op facebook en blijf zo ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Hopelijk beleeft u veel plezier aan deze website. We zijn nog druk bezig met het optimaliseren ervan, dus als u op- of aanmerkingen óf suggesties voor onze website heeft horen we dat graag via webmaster@scouting-kontiki.nl.