Kennismakingsopkomst

Het is een beetje vreemd maar deze 3e opkomst van het seizoen was eigenlijk de eerste. Dat heeft ermee te maken dat we 2 weken geleden de oude bevers, en Rebbel en Stuiter hebben uitgezwaaid, en dat er deze week nieuwe bevers, en onze nieuwe leiding Noah kwamen. De eerste opkomst in de nieuwe formatie zogezegd.

Omdat we een nieuwe groep hadden, kreeg iedereen een sticker met zijn of haar naam erop zodat de leiding kon spieken als die hem per ongeluk vergeten was. Maar ook de bevers die niet konden lezen moeten natuurlijk de namen kennen en daarom zijn we begonnen met het overgooien van een bal. Je moest dan zeggen naar wie je de bal toegooide, en geloof me dit is nog best lastig.
Om het nog leuker te maken, zijn we hierna hetzelfde spelletje gaan doen, alleen dan met een bol wol, waardoor er een mooi spinnenweb ontstond.

Om het lokaal een beetje aan te kleden heeft elke bever een papier gekregen en een laag stiften, hiermee moesten we een tekening van onszelf maken. En als we klaar waren schreef de leiding onze naam eronder. Sommige bevers konden dit zelfs al zelf doen. Deze tekeningen zijn opgehangen in het lokaal, zodat we de volgende keren, de bevers kunnen herkennen door hier even op te spieken.

Hierna was er nog tijd voor een leuk spelletje stand in de mand. Waarbij het de bedoeling is een voetbal bij andere bevers tussen de benen door te rollen.
Toen was het alweer 12 uur en moesten we sluiten. Na het sluiten heeft de leiding nog even met elke papa en of mama gepraat over de loten actie, en natuurlijk ook loten meegegeven om te verkopen.

Graag weer tot zaterdag en veel succes met de lotenverkoop!