Bikkelen Hoenderloo! pv & vk 2012! Kon-Tiki

CIMG6384Ik had nooit gedacht dat verkenners en padvindster zo hard konden bikkelen!

De scouts hebben zich dit jaar bewezen, ze hebben gehiked tot ze er bij neer vielen. We hebben dit jaar Super wandel weer gehad en de toch was dwars door de mooie veluwe! We begonnen in Hoenderloo en waren door een aantal ouders gebracht per auto (nogmaals bedankt). Vanaf daar zijn we door de bossen en heide naar Radio Kootwijk gelopen. Hier aangekomen via een lange hike zijn we ons slaapkamp gaan opbouwen en hebben savonds nog een poosje gelachen en zijn toen gaan slapen. Het was fris die nacht en een paar graden onder 0. We zijn de volgende ochtend vertrokken en zijn uitermate zwaar bepakt naar Garderen gelopen. Dit was een aardige tocht en iedereen was goed moe:D. Lekker een chocomel en een olibol gedaan bij de ijstijd en toen hebben we in Garderen in een hooiberg geslapen bij de familie Van Zomeren. Helaas was het geen zomer… maarja niet aan te doen en lekker te hebben geslapen zijn we de volgende ochtend verder gewandeld naar Scouting Kontiki Putten. We hebben het Erguuhhg Gezellig gehad.

Groetjes namens Marco & alle andere Bikkelaars!