Reünie!

“RETURN OF THE LEGENDS”

Hallo allemaal!

Stephanie en ik hebben bedacht dat het leuk zou zijn nog een keer een OLD SKOOL SCOUTING KAMPJE te hebben. En dan vooral ook met allemaal mensen erbij die er TOEN ook bij waren!

(leden van ongeveer tussen 1985- 2000) ZEGT HET VOORT!

Ook met alle activiteiten die er wat ons betreft ook echt bij horen: pionieren, kaartlezen, stookoliekachels en veel modder aan je schoenen!  Oh nee: toch meer in de sfeer van: lekker met zijn allen eten, een tochtje door het bos, een spannend avontuurlijk spel, kampvuur en ‘plopjes’.  Slapen in een tent of in het clubhuis. (ja, Arne, je mag ook met de caravan komen!) Een nachtje maar hoor. En in het nieuwe clubhuis waar we jaren voor gespaard hebben!  Joepie!

Dit staat dus gepland voor 20 april 2013! Het is dan ook Sint Joris dag. En heel erg mooi weer! J

Je kunt je aanmelden bij: Wietske

w.hollanders@zonnet.nl

of: 0341 554901/ 06 23796108

over de kosten, tijden en andere bijzonderheden wordt je dan zo snel mogelijk geïnformeerd!

Groetjes van de organisatie,

Stephanie en Wietske