Nieuwe secretaris

Hallo allemaal,

Sinds september 2013 ben ik de nieuwe secretaris van Scouting Kon-Tiki. Daarom wil ik me graag even voorstellen: Mijn naam is Elsa van den Berg-Hoogeveen. Sinds 1984 ben ik al lid van Kon-Tiki. Ik ben als kabouter (tegenwoordig heten zij de Havelihorde) begonnen. Na mijn superleuke tijd als jeugdlid ben ik kabouterleidster geworden. Sommige mensen zullen me daarom beter kennen als Miegie, mijn kabouterleidster naam. Dit heb ik tot 2011 met veel plezier gedaan. Door de geboorte van ons zoontje heb ik toen besloten te stoppen met leiding geven. Omdat ik nog steeds betrokken bij de groep wilden blijven, heb ik vanaf toen de ledenadministratie bijgehouden. Dit heb ik dus vanaf september uitgebreid tot het hele secretariaat. In mijn dagelijkse leven ben ik parttime receptioniste bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer (bij Nulde). Op dit moment zit ik met verlof thuis, omdat afgelopen december ons 2e zoontje is geboren. Verder doe ik aan volleybal met een team van Kon-Tiki bij het bedrijfsvolleybal in Putten. Dit doe ik al heel wat jaartjes met veel plezier. Ik ben niet elke zaterdag aanwezig op scouting, maar ben wel per mail (secretaris@scouting-kontiki.nl) of telefonisch (036-8416423) bereikbaar.

Met vriendelijke groet, Elsa van den Berg