Bij een verjaardag horen cadeautjes voor Duchenne

Het lijkt al zo lang geleden dat we ons 40-jarig bestaan vierden. In de afgelopen 5 jaar is er heel veel gebeurd: de vreselijke brand die ons clubhuis verwoestte, en daaropvolgend de opbouw van ons prachtige nieuwe clubhuis, met alle (financiële) uitdagingen die daaraan vast zaten…

Maar we zijn er, sterker dan voorheen, nog steeds, nu al 45 jaar en we gaan lekker door met een gezonde en gezellige groep. We hebben het gered.

Juist daarom is het misschien eens goed om stil te staan bij mensen die niet “door” kunnen gaan, en gelijk te kijken hoe onze groep iets terug kan doen voor de maatschappij. De maatschappij, de gemeenschap van Putten, die ons er weer bovenop geholpen heeft en ons met geld, spullen en andere hulp heeft gesteund. Het bestuur heeft hierbij speciaal gedacht aan de mensen die te maken hebben met de ziekte van Duchenne, een hele nare slopende ziekte die ervoor zorgt dat degene die hieraan lijdt aftakelt en niet oud wordt. Een nare ziekte waarvoor enorm gezocht wordt naar een medicijn of behandeling. Dat kost echter geld. Veel geld.

Je hoort niet te vragen, maar wij zouden als groep graag een kadootje willen voor ons 45-jarig bestaan. Maar niet voor onszelf!
Wij zouden als groep graag een donatie doen aan de “Duchenne heroes”, een stichting die zich inzet voor het vinden van genezing voor Duchennepatiënten.
Het bestuur vraagt daarom aan iedereen: verzin iets om wat geld bij elkaar te brengen, en doe dat geld op de groepsverjaardag in de speciale bus daarvoor. Verzamel lege flessen voor statiegeld, doe een sponsorrun, vraag Opa en Oma, ooms en tantes, buren, benader een bedrijf, zet een stuk in de krant met ons rekeningnummer erbij, organiseer een rommelmarkt: verzin wat. Het maakt niet uit, grote en kleine bijdragen: alles is welkom.
Wil je hulp om iets te organiseren: vraag erom!
Het bestuur zal de giften 12 april verzamelen en belooft de opbrengst te verdubbelen!
Tenminste de eerste duizend euro ;-)
Ik hoop van harte op een mooie opbrengst en nog veel mooie jaren voor de groep in dit clubhuis.

update 23 maart

De uitnodigingen voor onze jeugdleden kunt u deze week in de e-mail verwachten.
De uitnodiging naar onze oud-leden en genodigden is deze week verstuurd.

In het kort het programma:
14.00 Start activiteiten (voor jeugdleden, genodigden, stafleden, bestuursleden, etc.)
16.30 Gezamenlijke afsluiting van deze feestelijke dag
18.00 Barbecue voor staf/stam/stam en oud-leden

Om u aan te melden voor de reünie kunt u een mailtje sturen naar: w.hollanders@zonnet.nl of  bellen naar 0341 554901. (Wietske Hollanders)