WIJZIGING: Groepsuitje 25 Oktober!!

Dag Jeugdleden,

Een grote wijziging in onderstaand bericht is dat we NIET zullen opstappen vanaf Scouting maar vanaf de parkeerplaats bij de bibliotheek in Putten. Dat is tegenover het politiebureau. Iedereen wordt daar om 10:45 verwacht. We zullen daar ook weer terugkomen om 16:00. De reden hiervoor is dat de Garderenseweg vanaf de rotonde die dag waarschijnlijk dicht zit in verband met verbouwing aan de weg. We kunnen het risico helaas niet nemen. Vandaar een andere verzamelplaats.

Een tijd geleden hebben jullie een brief gekregen en je aangemeld voor het groepsuitje van Scouting Kontiki. Nog even wat informatie op een rij. Om 10.45 uur worden de jeugdleden verwacht op de parkeerplaats bij de bibliotheek in Putten. Vanuit daar gaan we met z’n allen op pad. Om 16:00 zullen we weer bij de bibliotheek aankomen. Het is belangrijk dat je regenkleding, lunchpakket en een rugzakje om het in te stoppen meeneemt. Neem ook je uniform mee.

Mochten er vragen zijn dan kan je die aan je leiding stellen.

Tot dan!!

busuitje