Afsluiting Garderenseweg

Door de week is de weg afgesloten en staan er verkeersregelaars. Onze (staf) leden zullen hier weinig hinder van ervaren omdat zij doordeweek niet in het clubhuis zouden hoeven zijn. Is dat wel het geval dan kan aangegeven worden richting de verkeerregelaar dat een bezoek aan het clubhuis noodzakelijk is en eventueel kan bijgevoegde brief worden getoond.

In de weekenden zal de weg zijn afgesloten met een enkel hek en een gesloten verklaring maar geen verkeerregelaar. De afspraak die ik heb gemaakt is dat (staf)leden en ouders die brengen/halen om het hek mogen zigzaggen. Zorg er wel voor dat aannemelijk is dat je scout bent, wat eenvoudig is omdat er iemand in een uniform of Kontiki fleecejack in de auto zal zitten, zo niet dan kan de bijgevoegde brief worden getoond.

Parkeren kan op ons eigen terrein en op momenten dat het terrein onbereikbaar is door werkzaamheden aan de oprit worden er op de nieuwe Prinsenweg aan beide kanten van de Garderenseweg noodparkeerplaatsen gemaakt.

De gedragsregels;

+ kom zo veel mogelijk op de fiets !

+ rijdt rustig door het werkvak. Nu is rustig een relatief begrip gezien de standaard rijstijl van sommigen (mijzelf incluis) dus voor de zekerheid: een snelheid van max 40 km/h

+ schakel de alarmverlichting in

+ indien van toepassing; geef de wegwerkers alle ruimte en passeer hen rustig.

+ de weg wordt ook gebruikt door hulpdiensten en de busdienst dus niet parkeren op de Garderenseweg

+ het gebruiken van de weg is helemaal voor eigen risico, de provincie, de aannemer en KonTiki is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan auto’s.