Bijna alle contributie voor 2015 is betaald!

Het eerste kwartaal van contributiejaar 2015  zit er op, ik vind het fijn om te kunnen melden dat bijna alle leden de contributie voor dit jaar betaald hebben. Nog 19 leden en dan is alles binnen!

Vorige week is de jaarlijkse bijdrage voor Scouting Nederland en de Regionale Scouting organisatie afgeschreven. Echt een flink bedrag dus de rekening kan wel een oppepper gebruiken.

Volgende week zullen de laatste 19 leden via het secretariaat een herinnering krijgen voor de contributie. Bent u daar nu één van maar is het lastig op het bedrag van € 100 in 1x te betalen? Vanaf dit jaar bieden wij leden ook de mogelijkheid de contributie in 2 of 4 termijnen te voldoen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan kunt u mij hierover mailen; penningmeester@scouting-kontiki.nl.

Heeft u verder vragen of opmerkingen over de contributie dan mag u mij natuurlijk ook altijd mailen. Alle leden die betaald hebben bedankt hiervoor!

Mia Tigchelaar
Penningmeester Scouting Kon-Tiki