Open dag

Zaterdag 21 mei houden we bij ons clubhuis een open dag, waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is!
Scouting is een geweldige hobby voor kinderen die ervan houden om samen met de andere scouts, lekker buiten actief bezig te zijn. Ze worden uitgedaagd om spelenderwijs dingen te leren. En ieder kind kan in de groep zijn/haar eigen rol kiezen en daardoor maximaal genieten bij Scouting.
Op 21 mei van 10.00 tot 12.00 uur worden er voor kinderen van 5 tot 11 allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Levend kwartet, marshmellows roosteren, spijkerslaan, vlaggenroof en nog veel meer!
Voor de jongeren van 11 tot 17 jaar zijn er van 14.00 tot 17.00 allerlei spellen en outdooractiviteiten, van levend stratego tot een survivalbaan met een spinnenweb, “apenhang” (touwbrug) en een “buikschuif”. Maar relaxed een marshmellow roosteren en eens rondkijken wat er allemaal gebeurt bij scouting kan natuurlijk ook!

Wachtlijsten

Scouting is zo populair dat er al jaren wachtlijsten zijn voor de jongste leeftijdsgroepen, maar toch wil Kon-Tiki zoveel mogelijk kinderen op deze dag laten genieten van scouting.

Jongens & meisjes van 5 tot 7 jaar (bevers) en jongens van 7 tot 11 (welpen) moeten na de aanmelding helaas even wachten voordat ze ’s zaterdags bij Kon-Tiki kunnen komen.
Het is voor Scouting Kon-Tiki erg belangrijk dat elk kind voldoende aandacht kan krijgen, dus is het aantal kinderen afgestemd op het aantal leidinggevenden.

Daarom zijn ook mensen die wel eens willen helpen van harte welkom op 21 mei!

Leiding geven iets voor jou?

Er is niets mooier dan als leidinggevende in een leuk team ervoor te zorgen dat de kinderen lekker buiten, samen kunnen spelen. En de kinderen leren ongemerkt ook veel omdat ze bij scouting zoveel zelf mogen doen. Voor studenten is het leidinggeven bovendien leuk omdat de ervaring bij scouting later in het werk vaak ook weer van pas komt, of soms zelfs direct voordeel oplevert bij sollicitaties.
We hopen veel nieuwe gezichten te zien op 21 mei bij ons clubhuis aan de Garderenseweg 144b. Heb je nog vragen, mail dan naar pr@scoutingkontiki.nl!