Midzomeropkomst

Je hebt vakantie en je wilt dolgraag buiten spelen met je vrienden en je komt er achter dat die niet thuis zijn omdat ze op vakantie zijn. Was het maar weer zaterdag zodat je naar scouting kon… ach nee, er is geen opkomst omdat het zomervakantie is. Dat is dubbel jammer. Dan maar weer vervelen in de schaduw met de zoveelste kleurplaat of doelloos achter de televisie of spelcomputer.

Gelukkig hebben we goed nieuws voor jullie!

Op zaterdagmiddag 6 augustus gaan we WEL een opkomst houden. Een heuse midzomeropkomst en de hele groep is uitgenodigd, van bever tot plusscout. Je mag zelfs je broer(tje)s, zus(jes) en ouders meenemen! Zelfs je allerbeste vriend of vriendin is welkom (maximaal 2).

We maken er een feestje van met een kampvuur waarop je marshmallows kunt bakken, we doen een spannend spel met zijn allen, je kan pijl en boog schieten en met een kabelbaan naar beneden roetsjen. Oud Hollandse spelletjes doen, springen op een cool spingkussen en moe worden op de jungle survivalbaan! Voor je ouders hebben we koffie met koekjes voor jou limonade en snoep of een stuk fruit. Als het regent of juist heel warm is ben je slim omdat je wat reserve kleren mee hebt genomen.

Je bent welkom vanaf 13 uur en het duurt tot 17 uur of totdat je geen zin meer hebt.

Omdat we boodschappen moeten doen willen we graag even weten of je komt en wie je meeneemt. Laat ons dit voor 5 augustus weten!

Veel leiding is zelf ook met vakantie dus kunnen we hulp van je ouders goed gebruiken. Wil je ze vragen of ze willen helpen en ons dat dan laten weten? Voor de hulp-ouders / stam en plusscouts is er aansluitend nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

In het kort:
Wie: alle leden en hun broer/zus/ouders/beste vriend of vriendin
Wat: midzomer opkomst met gave opblaasdingen
Waar: op het clubhuis
Wanneer: Zaterdag 6 augustus
Hoe laat: van 13 uur tot 17 uur
Hoe geef ik me op: stuur een mailtje naar verhuur@scoutingkontiki.nl

Graag tot zaterdag 6 augustus!