Midzomer opkomst 2016

Afgelopen 6 augustus was het zover, de eerste editie van de midzomeropkomst!
De organisatie van zo’n aller eerste “speciale” opkomst is altijd een beetje spannend.
“Zijn ze niet allemaal op vakantie?”, “Hoeveel leden kunnen we verwachten?” het zijn vragen die je jezelf gaat stellen als je bezig bent met de organisatie van zo’n midzomeropkomst.
Gelukkig waren onze zorgen overbodig, er mag gerust gezegd worden dat de eerste editie van de midzomeropkomst een succes was. Er waren veel jeugdleden die van de vele activiteiten hebben genoten, en veel ouders zijn ook even gezellig een kopje koffie blijven drinken.

Een beetje regen mocht daarbij de dag niet verpesten, zelfs toen we voor de nood even binnen moesten schuilen heeft iedereen zich kostelijk vermaakt. Maar met een kampvuur, een abseil, boogschieten en super leuke springkussens is het buiten natuurlijk veel leuker. Gelukkig liet het weer dit het grootste deel van de dag toe!

Wat ons betreft was dit dus zeker een succes, en voor herhaling vatbaar.
Hartelijk dank aan alle ouders en leiding die hebben geholpen op deze dag!