Er is weer een nieuwsbrief!

Na een periode van afwezigheid is hij er weer! De Scouting Kontiki Nieuwsbrief. De nieuwsbrief is de manier om op de hoogte te blijven over alles wat er op en rond Scouting Kontiki gebeurd.

Regelmatig zal de nieuwsbrief verschijnen om u op de hoogte te houden van de nieuwe berichten op de website, kennis te laten maken met de vrijwilligers binnen de vereniging en vele andere zaken.
De eerste editie van de nieuwsbrief is afgelopen zaterdag verzonden, dus controleer snel of u ingeschreven staat! Mocht u de eerste editie gemist hebben dan kunt u deze hier bekijken. Mocht u nog niet ingeschreven staan, dan kan dit via onderstaand formulier.

Geinteresseerd in wat er bij ons gebeurt? Abonneer u op onze nieuwsbrief door hieronder uw gegevens in te vullen.