Het is tijd voor een nieuwe tent!

Rabobank Randmeren organiseert ook dit jaar weer een clubkas campagne. Met deze actie ondersteunen ze het verenigingsleven in Bunschoten, Ermelo, Putten, Harderwijk en Nijkerk. Dit jaar is maar liefst € 70.000,– uitgetrokken wat zal worden verdeeld onder 143 verenigingen.

Scouting Kon-Tiki heeft zich ook voor deze actie ingeschreven en wil met de opbrengst de grote groepstent vervangen.

Hoe werkt de actie ?

Leden van de Rabobank kunnen tussen 5 en 24 oktober 2017 hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Hoe meer stemmen des te groter het deel van de € 70.000,– !!

Help Scouting Kon-Tiki aan een nieuwe groepstent

Heeft u een Rabobank rekening en bent u lid van de Rabobank dan ontvangt u thuis uw actie code en de link naar de Rabo site om uw stem uit te brengen. Bent u wel lid maar ontving u niet de stemcode neem dan z.s.m. contact op met de bank via mail. De mail inclusief instructie vindt u op de clubkas campagne pagina van de Rabobank via onderstaande link.

Heeft u wel een Rabobank rekening maar bent u nog geen lid dan mag u op dit moment niet stemmen. Reden te meer om zo snel mogelijk lid te worden van de Rabobank en op die manier Scouting Kon-Tiki aan uw stem te helpen. Lid worden kost niets en is verder zonder enige verplichting. Klik op onderstaande link, volg de simpele instructie, wordt lid en breng uw stem uit.

https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/home

Namens Scouting Kon-Tiki, hartelijk dank.

#ckc2017