13 april groepsverjaardag 50 jarig jubileum groots gevierd!

Op 13 april, vanaf 13:00u heel veel activiteiten op en rond scoutingterrein (waarbij ook ouders en niet-scouts eens aan een scouting-activiteit kunnen proeven), tevens reunie voor alle oud-leden en hun partner en evt kinderen. Om 16:00u het officiele gedeelte, om 16:30 u de traditionele herdenking van st Joris met een eigentijdse voorstelling van st Joris en de Draak! Voor de jeugdleden en kinderen is het na 17:00u afgelopen, re√ľnisten, oud-leden, stam, staf en bestuur zijn uitgenodigd voor het avondprogramma met lekker eten, live muziek tot ca 22:30 u (en voor wie wil nog late uurtjes bij een kampvuur, oude herinneringen ophalen). Deze feestdag is iedereen welkom: Ouders, jeugdleden, oud-leden. Het wordt een dag met voor ieder wat wils. Tot de 13e april! Ivm drukte vragen we iedereen te parkeren bij parkeerterrein Schovenhorst, we rijden taxi heen en weer.

Iedereen is welkom! PS: ben je oud-lid, we proberen veel foto-materiaal te presenteren, maar ook jouw bijdrage is zeer welkom! stuur een mailtje naar toon.hollanders@scoutingkontiki.nl

Like ons evenement op facebook, laat daar ook zien dat je komt! Deel het bericht! We hopen jullie allemaal (weer) te zien!!! :-)