Succesvolle BP-tocht!

zaterdag 23 februari ’s ochtends 06:00u werd de koffiemachine aangezet, die de hele dag geen minuut rust meer zou krijgen :-). De organisatie, staf en vele vrijwilligers begonnen zich te verzamelen, de laatste voorbereidingen te treffen. Rond 08:00 u de briefing van de medewerkers en om 8:45 u arriveerden de eerste groepen op het mooie terrein van Schovenhorst. We hadden de avond tevoren de inschrijftent opgezet, een mooie welkomstpoort gebouwd en alle spullen al klaargezet. Alles en iedereen stond klaar. Het regiobestuur was voltallig aanwezig en er waren bestuursleden van het landelijk bestuur aanwezig. Tussen 09:00 u en 12:30 u kwamen alle scoutinggroepen bij de start om de BP tocht te gaan lopen. De scouts konden 4 afstanden kiezen: 3 km (bevers), 5 km (welpen), 10 km (scouts) en 15 km (explorers). Onderweg waren er diverse posten. Het clubhuis was de eet-drinkpost. De bostoren was onderdeel van de route, met een mooi spel in de toren. Ook de locatie van het oude clubhuis aan de krachtighuizerweg werd benut, hier werd, als herinnering aan vele jaren Kon-tiki, een kabelbaan gemaakt, waar de explorers vanaf mochten.

Het was een prachtige zonnige dag en de hele dag verliep vlekkeloos. de bijna 1000(!!) deelnemers hadden een fantastische dag gehad.

Kon-tiki dankt de vele medewerkers (bijna 75!) die vrijwillig hun zaterdag hebben opgeofferd om te komen helpen: ouders, oud-leden, stamleden. Samen hebben we er een enorm succes van gemaakt!!