Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2018

Geen opkomst in verband met voorjaarsvakantie

maart 3

Groepsuitje

maart 24

Zeer waarschijnlijk zal op deze dag een groepsuitje georganiseerd worden. De opkomst tijden zullen afwijken van de reguliere tijden.

HIT

maart 30 - april 2

Op 5 plaatsen in Nederland worden er veel verschillende soorten kampen georganiseerd: Hike, Interesse en Thema kampen   Inschrijven voor deze kampen kunnen kinderen op eigen gelegenheid doen.

Meer weten »

Geen opkomst in verband met Pasen (klusweekend voor staf, bestuur en andere vrijwilligers)

maart 31 - april 1
Putten, Gelderland 3881 NC Nederland

Het paasweekend zal gebruikt worden als klusweekend om in en om het clubhuis te klussen. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Vragen of aanmelden kan via het klusteam.

april 2018

Sint Joris en groepsverjaardag

april 21
Putten, Gelderland 3881 NC Nederland

In verband met de viering van Sint Joris dag en de groepsverjaardag (49 jaar) hebben we traditioneel een groepsdag. Exacte tijden en overige informatie komt op een later tijdstip via de leiding.

Vlaghijsen tijdens Koningsdag

april 27 @ 09:30 - 10:30
Fontanusplein, Putten

Traditioneel hijsen de leden van Kon-Tiki de vlag tijdens de obade op het Fontanusplein met Koningsdag

mei 2018

Geen opkomst in verband met meivakantie

mei 5

Hemelvaart kamp voor Welpen en Welpenmeisjes

mei 9 - mei 13

HET kamp van de Welpen en Welpenmeisjes is tijdens het hemelvaart weekend. Waar het kamp plaats zal vinden blijft nog een geheim. Verdere informatie volgt via de leiding

PiKaNu

mei 18 - mei 21

PInksterKAmp NUnspeet is een regionaal kamp voor alle Verkenners en Padvindsters. Verdere info volgt via de leiding

juni 2018

Laatste opkomst van het seizoen

juni 30
Putten, Gelderland 3881 NC Nederland

De laatste opkomst van het seizoen wordt met de hele groep samen gevierd. 's Middags is er een activiteit die afgesloten wordt met een gezamenlijke barbecue. De opkomsttijden zullen afwijkend zijn. Informatie volgt.

+ Exporteer Evenementen