Zoek Evenementen

Sint Joris en groepsverjaardag

april 21
Putten, Gelderland 3881 NC Nederland

In verband met de viering van Sint Joris dag en de groepsverjaardag (49 jaar) hebben we traditioneel een groepsdag. Exacte tijden en overige informatie komt op een later tijdstip via de leiding.

Vlaghijsen tijdens Koningsdag

april 27 @ 09:30 - 10:30
Fontanusplein, Putten

Traditioneel hijsen de leden van Kon-Tiki de vlag tijdens de obade op het Fontanusplein met Koningsdag

mei 2018

Geen opkomst in verband met meivakantie

mei 5

Hemelvaart kamp voor Welpen en Welpenmeisjes

mei 9 - mei 13

HET kamp van de Welpen en Welpenmeisjes is tijdens het hemelvaart weekend. Waar het kamp plaats zal vinden blijft nog een geheim. Verdere informatie volgt via de leiding

PiKaNu

mei 18 - mei 21

PInksterKAmp NUnspeet is een regionaal kamp voor alle Verkenners en Padvindsters. Verdere info volgt via de leiding

juni 2018

Laatste opkomst van het seizoen

juni 30
Putten, Gelderland 3881 NC Nederland

De laatste opkomst van het seizoen wordt met de hele groep samen gevierd. 's Middags is er een activiteit die afgesloten wordt met een gezamenlijke barbecue. De opkomsttijden zullen afwijkend zijn. Informatie volgt.

september 2018

Eerste opkomst van het nieuwe seizoen

september 1
Putten, Gelderland 3881 NC Nederland

Voor alle speltakken begint het nieuwe seizoen vandaag. De opkomsttijden zijn zoals de reguliere opkomsten.

Overvliegen

september 8 @ 08:00 - 17:00
+ Google Maps

De oudste kinderen van elke speltak "vliegen" vandaag over naar een oudere speltak. Verdere informatie, met name voor de kinderen die gaan overvliegen volgt via de leiding.

+ Exporteer Evenementen