Download hier alle agenda items in een overzicht

december 2019

Geen opkomst ivm kerstvakantie

december 28

Ivm de kerstvakantie zijn er geen reguliere opkomsten. Sommige speltakken zullen wel een winter-/bikkelkamp hebben. Informatie volgt via eigen leiding.

januari 2020

Boerenkoolmaaltijd

4 januari 2020

Traditie getrouw zullen we de eeste zaterdag van het jaar met de hele groep vieren met een gezamenlijke activiteit. Aansluitend gaan we met z'n alle boerenkool eten. De tijden en overige informatie volgt via de leiding.

februari 2020

Geen opkomst ivm voorjaarsvakantie

29 februari 2020

april 2020

Geen opkomst ivm Pasen

11 april 2020

Geen reguliere opkomsten. Vanuit Scouting Nederland worden dit weekend verschillende HIT-kampen georganiseerd waar jeugdleden zichzelf voor kunnen opgeven. Voor meer informatie kijk op scouting.nl of vraag je leiding.

Groepsverjaardag / Sint Joris

25 april 2020

Traditiegetrouw wordt de groepsverjaardag en Sint Joris rond deze datum gevierd. De opkomsttijden zullen afwijkend zijn. Meer informatie volgt.

Vlaghijsen op Koningsdag

27 april 2020

Alle jeugdleden zijn welkom om te komen helpen met bij het vlaghijsen tijdens koningsdag.

mei 2020

Geen opkomst ivm meivakantie

2 mei 2020
Meer weten »

Geen reguliere opkomsten ivm hemelvaartsweekend

23 mei 2020

Het kan zijn dat er speltakken zijn die een kamp organiseren. Meer info via je eigen leiding.

Meer weten »

Wel reguliere opkomsten voor de ochtendspeltakken

30 mei 2020

Bevers, Welpen en Welpenmeisjes hebben gewoon opkomst. Verkenners en Padvindsters zullen zeer waarschijnlijk weer mee doen met de PiKaNu.

juni 2020

Laatste opkomst van het seizoen

27 juni 2020 @ 08:00 - 17:00

Het seizoen zal met de hele groep afgesloten worden. De opkomsttijden zullen afwijkend zijn. Meer informatie volgt.

+ Exporteer Evenementen

Download hier alle agenda items in een overzicht