Tijdens opkomsttijden kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0341-352930. Zie ook de links naar facebook,twitter, onze foto’s etc. onderaan deze pagina!
Het stichtingsbestuur is het juridische aanspreekpunt van de vereniging, verder zijn ze verantwoordelijk voor de locatie en het materiaal. Het bestuur bestaat uit de voorzitter, secretaris, penningmeester, verhuurcoördinator, materiaal- en gebouwenbeheerder.

 

Stichtingsvoorzitter

Gert van de Kraats
stichtingsvoorzitter@scoutingkontiki.nl

Hallo allemaal,
Mijn naam is  Gert van de Kraats en ik wil me even voorstellen als nieuwe Voorzitter van het Stichtingsbestuur.

Bij een aantal van jullie zal ik geen onbekende zijn, ik ben in 2001 gestart als Penningmeester bij Kon-Tiki toen mijn beide dochters Rosan en Marjolein lid waren van Kon-Tiki.
In die tijd werden de voorbereidingen getroffen voor het bouwen van een nieuw clubgebouw
op de huidige locatie… een groot project … zeker voor een penningmeester.
Samen met Jan van Rooijen en andere medebestuurders heb ik een mooie en drukke tijd meegemaakt met als resultaat een prachtig nieuw clubhuis op een schitterende locatie. Ook was het een mooie tijd met scouts en leiding die met verschillende actie’s geld bij elkaar sprokkelden wat uiteindelijk een groot bedrag opleverde voor het nieuwe clubgebouw. Na een aantal jaren heb ik
in 2008 het penningmeester stokje overgedragen aan Hanny.
Verdrietig en geschokt was ik dan ook toen ik op een zondag een telefoontje kreeg van Berend dat het clubhuis in brand stond.. ik zal het nooit vergeten… de hele historie opgebouwd door leiding en kinderen was in één klap weg.

Na ca. 5 jaar als jeugdvoorzitter van Rood-Wit vond ik het tijd om het stokje door te geven aan anderen en kort daarna kreeg ik van Berend en Koen de vraag of ik er eens over na wilde denken om Voorzitter van het Stichtingsbestuur  te worden bij Kon-Tiki.
Ik ben wel een beetje vereerd dat ik dit mag doen. Ik ben zelf geen scout geweest maar voel wel de binding met deze groep.  Als ik het zou moeten verklaren is dat moeilijk uit te leggen …het is meer een gevoel … een mix van emotie, trots en plezier.

Ik hoop een positieve bijdrage te leveren aan Kon-Tiki, groep, stichting, gebouw, ouders en buren.
Met vriendelijke groet en tot ziens,
Gert van de Kraats

Secretaris

Elsa van den Berg
036-8416423
secretaris@scoutingkontiki.nl

Penningmeester

Mia Tigchelaar
penningmeester@scoutingkontiki.nl

Gebouwenbeheerder

Endri Doppenberg
gebouw@scoutingkontiki.nl

Verhuurcoördinator

René Klarenbeek
verhuur@scoutingkontiki.nl

Algemeen lid

Henkjan Heijlijgers
henkjan@scoutingkontiki.nl