De explorers zijn een verzameling enthousiaste jong volwassen tussen de 17 en 19 jaar. Elke zaterdagavond staat de koffie klaar rond 18.15 en vinden de laatste voorbereidingen voor het progamma van die avond plaats. Zo rond 21.00 is het programma dan weer afgelopen en is er nog alle tijd voor een hapje en een drankje.

Programma’s

De programma’s worden door de explorers zelf voor de explorers zelf georganiseerd en uitgevoerd. Daarbij kan je werkelijk aan van alles denken: een dropping, een popquiz, avondje klimbos en nog veel meer. Zo nu en dan draaien de explorers zelfs een avond mee met de stam.

Kampen

De explorers gaan niet zo heel vaak op kamp, maar als ze gaan….. Gedurende het jaar vinden er net zo veel kampjes plaats als waar de explorers zelf zin in hebben. Het jaar wordt wel afgesloten met een zomerkamp en natuurlijk wel naar het buitenland. Zo zijn we afgelopen jaar ruim een week naar Schotland geweest en zullen we dit jaar KroatiĆ« gaan bezoeken.

Lijkt je dit leuk?

Wil je ook eens komen kijken of de explorers wat voor jou zijn? Neem dan contact op met Elsa van den Berg van de ledenadministratie. We hebben nog genoeg plaats voor nieuwe explorers, dus je bent van harte welkom!