Doelgroepen

Het terrein en clubhuis wordt uitsluitend verhuurd aan Scouting groepen, maatschappelijke verenigingen (jeugd- en jongerenwerk, sportclubs, speeltuinverenigingen en kerkelijk jeugdwerk) en (basis)scholen.

Vanwege slechte ervaringen in het verleden verhuren wij niet aan studentenverenigingen. Voor familiefeesten, bruiloften maar ook voor bedrijven en/of commerciële instellingen verwijzen wij naar  Brasserie Schovenhorst.

Gebouw

Het gebouw is 26 meter lang en 17 meter breed. Dit clubhuis is beschikbaar voor de verhuur.  Ook beschikbaar is ons prachtige terrein. Het voorste en tevens grootste terrein is geschikt voor een groep van 35-40 personen, het achterste terrein is geschikt voor een groep van 25-30 personen.

Het clubhuis beschikt over twee afzonderlijke toiletgroepen die ieder onafhankelijk van de andere is te bereiken. Beide toiletgroepen beschikken over twee toiletten, een wasplaats en een warme douche (gebruik bij huurprijs inbegrepen), een van beide groepen bevat daarnaast een groepsdouche. Omdat het clubhuis ook geschikt is voor een mindervalide is een invalidentoilet/douche aanwezig.

Bij een grote groep (meer dan 35 personen) worden het terrein en clubhuis exclusief aan die groep verhuurd. Hierdoor is de accommodatie ook erg geschikt voor groepskampen. Het gebouw bevat een bruto vloeroppervlak van maar liefst 437m² met een entree, een grote hal, vier ruime lokalen (twee van 70m² en twee van 60m²), een grote keuken en twee toiletgroepen. De kelder, de zolder en het magazijn worden niet verhuurd. Aan beide zijden van het clubhuis zijn twee lokalen onderling verbonden via twee grote tussendeuren, zodat desgewenst twee maal één grote aaneengesloten ruimte van 130m² kan worden gecreëerd. In één van de lokalen bevindt zich een bar.

De keuken van 27m² is uitgerust voor koken in grote groepen met een zespits fornuis, twee hokkers en twee ovens. Boven de kookpitten is een grote afzuiger aanwezig.  In het midden van de keuken is een groot werkblad. Twee aanrechten met veel werkruimte en spoelbakken complementeren het geheel. Twee koelkasten zijn uiteraard aanwezig, net als een magnetron.

Adres clubhuis

Garderenseweg 144b
Postcode: 3881 NC PUTTEN
Telefoon: 0341-352930

Plattegrond van het gebouw