Vind je het leuk om andere meiden te leren kennen? Om elke week spannende activiteiten te doen? En om ook nog eens samen met andere meiden te bepalen wat je wilt doen elke week? Kom dan eens kijken bij de padvindsters. De padvindsters zijn meiden tussen de 11 en 15 jaar oud. Elke week hebben we een spetterende opkomst van 14:00 tot 17:00 uur waarin we grensverleggende dingen doen.

Opkomsten

Wat we doen? Elke week iets anders. Van abseilen tot klimmen, van films maken tot koken! Opkomsten ergens anders dan het clubhuis zal je bij ons ook meemaken, zoals schaatsen, zwemmen of naar de stad. Elke week knallen we wat af bij de padvindsters.

Kampen

Ook hebben we elk jaar een paar kampen die we vaak samen met de jongens doen van dezelfde leeftijd. Kamperen blijft dan ook niet uit! Weekendkampen, regionale kampen, winter/bikkelkampen (koud!) en een zomerkamp van een week: aan kampen geen gebrek bij ons. Er staan foto’s op de website, neem eens een kijkje!

Lijkt dit je leuk?

Ben je benieuwd of deze uitdagende en vooral leuke activiteiten wat voor jou zijn? Neem dan contact op met Elsa van den Berg van de ledenadministratie.

Het padvindsters-team.