Onze RSA 497 is voor jongens en meiden  van 15 tot en met 17 jaar oud. We komen op zaterdagmiddag tussen twee en vijf bij elkaar. Meestal is dat op het clubhuis en beginnen we na een bakje koffie of thee met het programma. Programma’s die door de jeugdleden zelf verzorgd worden, want zelf weet je het best wat je leuk vindt. Natuurlijk hoef je dat echt niet alleen te doen, want er is ook begeleiding aanwezig. Mocht het nodig zijn, dan helpen zij en doen ze lekker mee.

Opkomsten

Dingen die je bij de RSA doet zijn heel uiteenlopend. Bijvoorbeeld  een sauna maken, een LAN-party organiseren, graffiti of primitief koken. Natuurlijk hebben we soms een langere opkomst, wanneer we bijvoorbeeld een diner bereiden of er iets te vieren valt.

Kampen

Door het jaar heen hebben we een aantal kampen. Elk jaar hebben we in ieder geval een winterkamp en een zomerkamp en vaak nog één of twee weekendkampjes. Met het zomerkamp gaan we altijd een week met zijn alleen weg. Dat kan in Nederland zijn, maar vaker is dat ergens over de grens. Vorig jaar hebben we met de trein een toer door de Benelux gedaan.

Lijkt dit je leuk?

Denk jij dat je het aan kunt om ieder weekend verschillende en uitdagende activiteiten te ondernemen met leeftijdsgenoten? Neem dan contact op met Elsa van den Berg van de ledenadministratie.

Het RSA 497- team.