Exporer tussen bomen in klimbos
Welpen rond het kampvuur

Het zijn voor iedereen spannende tijden. Met grote onzekerheid over wanneer er weer ‘normale’ tijden aanbreken. Wij vinden het net zo jammer als jullie dat Scouting ook een tijdje niet door kan gaan.

De regering blijft naast het verbod op alle bijeenkomsten tot 1 juni aandringen op het beperken van sociale contacten. Scouting sluit zich hierbij aan. Dit betekent dus dat we tot en met 31 mei geen opkomsten zullen houden. Indien de regering op een eerder moment tot minder zware maatregelen besluit waarbij Scouts veilig weer samen kunnen komen, passen we het aan.

Wij denken na over het organiseren van online opkomsten en/of leuke doe- opdrachten die ieder thuis kan doen. Houd hiervoor de mail in de gaten! We hopen dat we jullie hiermee een klein beetje Scouting kunnen laten beleven en contact met jou speltak.

Mocht je je alsnog vervelen, dan kun je zelf ook op deze website van scouting nederland kijken: https://activiteitenbank.scouting.nl/ waarop ook heel veel online- en thuis-doe activiteiten staan.

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten