Touwtrekken groep bevers tegen een teamlid

Schrijf je in of kom eens kijken

Scouting staat voor uitdaging! Al vanaf je vijfde jaar kun je lid worden. Wanneer je lid wilt worden van Scouting Kon-Tiki mag je eerst drie keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Mocht je het na drie keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je lid en mag je iedere week komen. Als je een paar maanden lid bent, word je geïnstalleerd en mag je je Scoutfit met badges en das dragen. Vanaf dat moment hoor je er echt bij!

Lidmaatschap

Wil je lid worden, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie. Zij hebben inzicht of er bij de speltak waar je lid van wilt worden plaats is. Het kan soms voorkomen dat er voor een speltak sprake is van een wachtlijst.

Is er plek, dan hoor je dat van de ledenadministratie en word je uitgenodigd voor de eerste opkomst (opkomst is een Scoutingterm voor samenkomst). Je mag drie keer komen kijken of Scouting iets voor je is. Daarna besluit je of je lid wilt worden. Word je geen lid, dan kun je niet meer komen; je betaalt dan immers geen contributie.

Het lidmaatschap gaat in na de drie keer dat je bent komen kijken en je besloten hebt lid te worden.

Wanneer je lid bent, dan verwacht de leiding dat je iedere opkomst aanwezig bent. Als je een keertje niet kunt, meld je dit vooraf bij de leiding. Zodra je lid bent, verwachten we dat je zo snel mogelijk een Scoutfit-blouse draagt. De insignes en das draag je vanaf het moment dat je bent geïnstalleerd.

Meer weten over het lidmaatschap?

Neem dan contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen.

Lid worden?

Je wilt je inschrijven als nieuw lid bij onze groep? Dat kan met het inschrijfformulier. Je vult deze eenvoudig online in. Je betaalt vanaf dat moment een evenredig deel van de jaarlijkse contributie. Lees hier meer over contributie. We zien er naar uit je als lid van Scouting Kon-Tiki te verwelkomen!

Heb je vragen, of wil je graag een paar keer komen kijken? Neem dan contact met ons op!

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten