Welpen Scouting Kon-Tiki BP-Tocht 2019 Putten

Welpen

De welpen zijn een groep jongens tussen de 7 en de 11 jaar oud. Elke zaterdag zijn ze tussen 10 en 12 uur in het bos te vinden. We doen dingen binnen het thema Jungleboek. Dat kun je ook wel merken aan de kleurrijke Jungle-namen van de leiding.

Opkomsten

De opkomsten zijn een mix van verschillende activiteiten. De ene week bakken we een broodje boven een zelfgemaakt kampvuur terwijl we de week erop levend Stratego spelen. Behalve de welbekede Scoutingactiviteiten doen we natuurlijk nog veel meer. Waterrakketten maken, dropcasino of een papieren vliegtuigjes wedstrijd, het is iedere week weer een verrassing.

Groep rennende welpen
Foto: Scouting Nederland

Kampjes

Voor de avontuurlijke welpen zijn er ook kampjes. Deze zijn meestal van vrijdag op zaterdag en vaak is hier ook een insigne mee te behalen. Naast deze kleine weekend kampjes is er ook een zomerkamp. Dit is een kamp van vijf dagen waar een we een themaverhaal beleven. Zoals een “Reis rond de wereld”, waarbij de welpen in vijf dagen de hele wereld zijn rond gegaan of het “Indiana Jones” kamp waar we uiteindelijk een grote schat vonden.

Lijkt dit je leuk?

Wil je ook eens komen kijken of de welpen wat voor jou zijn? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Leidingteam
 • Glenn<br />Mulderij

  Glenn
  Mulderij

  Teamleider

 • Carlijn<br />Lenneberg

  Carlijn
  Lenneberg

 • Emiel<br />Witteveen

  Emiel
  Witteveen

 • Gennart<br />Goorhuis

  Gennart
  Goorhuis

  Teamlid

 • Henry<br />Kieft

  Henry
  Kieft

Clubhuis

 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten