Padvindsters Scouting Kon-Tiki BP-Tocht 2019 Putten

Scouts

De Scouts zijn een groep jongens en meisjes gemengd van 11 tot 15 jaar oud. Dit is een onwijs diverse groep die houdt van verschillende activiteiten. Denk aan vuur maken, outdoor koken, grote en kleine spellen, creatief bezig zijn enzovoort! Lijkt het je ook leuk om elke week gezellige en leuke activiteiten te doen, en je eigen grenzen te verleggen? Kom dan eens een keer kijken bij de Scouts.

Opkomsten

Elke zaterdag is er opkomst tussen 14 en 17 uur. Wat we tijdens deze opkomsten doen, bepaal je zelf! Samen met je patrouille van ongeveer 12 personen ga je een planning maken wat je wilt doen per opkomst. Samen met je leiding ga je de opkomst voorbereiden. Een paar voorbeelden van opkomsten die we doen zijn pionieren, vuur maken en daarop outdoor koken, films maken en abseilen. Ook hebben we soms opkomsten met de hele Scouts groep en doen we wat grotere activiteiten.

Scouts op een zelfgemaakte draaimolen van pionierhout
Foto: Scouting Nederland

Kampen

Slaapzak, matje en spullen in de tas en gaan! Elk jaar zijn er ook een aantal kampen die we met de Scouts of zelfs met de hele regio doen. Kamperen hoort dan ook echt bij de Scouts. Er zijn verschillende kampen het hele jaar door gepland; regionale kampen, patrouillekamp, winter/bikkelkamp en een zomerkamp!

Lijkt dit je leuk?

Ben je benieuwd of deze uitdagende en vooral leuke activiteiten wat voor jou zijn? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Leidingteam
 • Andrea<br>van Steeg

  Andrea
  van Steeg

  Teamleider

 • Boaz Mulder

  Boaz Mulder

  Teamlid

 • Gerbrig Dijkhuizen

  Gerbrig Dijkhuizen

  Teamlid

 • Nanouk<br>van Steeg

  Nanouk
  van Steeg

  Teamlid

 • Peter Eigenraam

  Peter Eigenraam

  Teamlid

 • Tim Laning

  Tim Laning

  Teamlid

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten