Bevers Scouting Kon-Tiki BP-Tocht 2019 Putten

Bevers

De Bevers zijn jongens en meisjes van vijf en zeven jaar. Iedere zaterdagochtend komen ze tussen 10 en 12 uur samen in het dorp Hotsjietonia. Daar spelen zij samen met de figuren die daar wonen: Stuiter, Bas Bos, Stanley Stekker, Keet Kleur en Rebbel. Rare namen he? Maar ze zijn heel aardig hoor!

De opkomsten

Bij de bevers spelen we veel spelletjes met Stuiter. Het liefst natuurlijk buiten, maar als het niet zulk mooi weer is in ons eigen lokaal. Van Bas Bos leren we veel over de natuur. Hij neemt ons weleens mee het bos in om beestjes en verschillende soorten bladeren te zoeken. Hij vertelt er graag over. Keet Kleur is heel creatief. Met haar gaan we graag kleuren, verven, knippen en plakken. Alles wat met knutselen te maken heeft eigenlijk! Heel soms gaan we iets bakken, als er een leiding jarig is bijvoorbeeld. Verder vinden we het leuk om lekker te kletsen of muziek te maken. Genoeg om te doen dus! Maar… wat we doen, doen we met alle bevers samen, dus we doen gezellig allemaal mee.

Wanddecoratie van de bevers

Kampjes

Eens in het jaar gaan de bevers logeren in Hotsjietonia. Meestal begint ons logeerweekendje op vrijdag aan het eind van de middag en is het zaterdag aan het begin van de middag afgelopen. Dat betekent dat we ’s nachts in het clubhuis slapen. Dit is natuurlijk erg spannend maar ook heel leuk. Vooral het in een ruimte slapen met een grote groep andere kinderen is erg gezellig. Ieder jaar hebben we een thema waarbinnen we leuke dingen doen, maar de bevers zorgen altijd voor genoeg ruimte om te keten!

Lijkt dit je leuk?

Wil je ook eens komen kijken of de bevers wat voor jou zijn? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Leidingteam
 • Jolanda<br>van Dijk

  Jolanda
  van Dijk

  Teamleider

 • Job Tigchelaar

  Job Tigchelaar

  Teamlid

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten