Vooraanzicht clubhuis Scouting Kon-Tiki

Clubhuis huren

Scouting Kon-Tiki biedt je de mogelijkheid het terrein en het clubhuis te huren. Het gebouw is 26 meter lang en 17 meter breed. Bij de inrichting van het terrein en het gebouw is rekening gehouden met de mogelijkheid tot verhuur aan twee groepen tegelijkertijd. Het voorste en tevens grootste terrein is geschikt voor groepen van 35-40 personen. Het achterste terrein is geschikt voor groepen van 25-35 personen.

Bij een grote groep (meer dan 35 personen) worden het terrein en clubhuis exclusief aan die groep verhuurd. Hierdoor is de accommodatie erg geschikt voor groepskampen.

Doelgroepen

Het terrein en clubhuis worden uitsluitend verhuurd aan Scoutinggroepen, maatschappelijke verenigingen (jeugd- en jongerenwerk, sportclubs, speeltuinverenigingen, kerkelijk jeugdwerk) en (basis)scholen.

Vanwege slechte ervaringen in het verleden verhuren wij niet aan studentenverenigingen. Voor familiefeesten, bruiloften maar ook voor bedrijven en/of commerciële instellingen verwijzen wij naar Brasserie Schovenhorst.

Indeling clubhuis

Het clubhuis heeft een bruto vloeroppervlak van maar liefst 437m2 en is voorzien van een entree, een grote hal, vier ruime lokalen (twee van 70m² en twee van 60m²), een grote keuken en twee toiletgroepen. De kelder, de zolder en het magazijn worden niet verhuurd. Aan beide zijden van het clubhuis zijn twee lokalen onderling verbonden via twee grote tussendeuren, zodat desgewenst twee maal één grote aaneengesloten ruimte van 130m2 kan worden gecreëerd. In één van de lokalen bevindt zich een bar.

Indeling clubhuis
Indeling clubhuis

Toiletgroepen

Het gebouw beschikt over twee afzonderlijke toiletgroepen die ieder onafhankelijk van elkaar zijn te bereiken. Beide toiletgroepen beschikken over twee toiletten, een wasplaats en een warme douche (gebruik bij huurprijs inbegrepen). Een van beide groepen is voorzien van een groepsdouche. Het clubhuis is toegankelijk voor mindervaliden, een invalidentoilet/douche met alarmvoorziening is aanwezig.

Keuken

De keuken van 27m² is uitgerust voor koken voor grote groepen. Een zespits fornuis, twee hokkers en twee ovens bieden hiervoor voldoende capaciteit. Boven de kookpitten is een grote afzuiginstallatie aanwezig. In het midden van de keuken staat een groot werkbladeiland. De twee grote aanrechten en spoelbakken bieden voldoende ruimte om meerdere personen tegelijk te laten koken. Twee koelkasten en een magnetron maken de keuken compleet.

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten