Verkenners

De Verkenners zijn de stoere kerels van 11 tot 15 jaar oud. Ze houden van aanpakken en doen dan ook elke week tussen 14 en 17 uur leuke activiteiten die ze vaak zelf hebben voorbereid. Zie je het ook zitten om elke week gezellige en spannende activiteiten te doen, en je eigen grenzen te verleggen? Kom dan eens een keer kijken bij de Verkenners.

Opkomsten

Wat doe je tijdens onze opkomsten? Dat bepaal je helemaal zelf! Bij de Verkenners doe je je opkomsten in je eigen patrouille van ongeveer 7 personen. Een paar voorbeelden van opkomsten die we doen zijn abseilen, kabelbaan, pionieren, pizza bakken op het kampvuur, films maken en koken.

Scouts op een zelfgemaakte draaimolen van pionierhout
Foto: Scouting Nederland

Kampen

Elk jaar zijn er ook een paar kampen die we vaak samen met de meiden van dezelfde leeftijd doen. Kamperen blijft dan ook niet uit! Weekendkampen, regionale kampen, winter/bikkelkampen (koud!) en een zomerkamp van een week: aan kampen geen gebrek bij ons.

Lijkt dit je leuk?

Ben je benieuwd of deze uitdagende en vooral leuke activiteiten wat voor jou zijn? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten