BBQ Scouting Kon-Tiki zomer 2019

Scouting
Kon-Tiki

Laat je uitdagen!

Scouting Kon-Tiki is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenorganisatie, die haar leden met het Scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt.

In dit Scoutingprogramma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid en vaardigheden.

Hierdoor leren scouts met respect voor zichzelf en hun omgeving de eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Bevers

5 - 7 jaar

Welpen

7 - 12 jaar

Scouts

12 - 15 jaar

Explorers

15 - 18 jaar

Stam

vanaf 18 jaar

Nieuws

6 november 2021
Gift kringloopwinkel Overnodig Na de nodige jaren intensief gebruik zijn een aantal van onze huishoudelijke apparaten bijna gelijktijdig defect geraakt. Wij moesten deze op redelijk korte termijn vervangen want met de nodige vuile handdoeken en theedoeken per week is zonder zitten geen optie. En...

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Clubhuis huren

Het Scoutingterrein van Kon-Tiki is gelegen op Landgoed Schovenhorst. Met plezier stellen we andere Scoutinggroepen in de gelegenheid ons clubhuis te huren. Ben je voor jullie volgende kamp op zoek naar een locatie met een wereld aan mogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer...

Clubhuis

 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten