Exporer tussen bomen in klimbos
De Haveli-Horde bij de nieuwe wasmachine
Gift kringloopwinkel Overnodig

Na de nodige jaren intensief gebruik zijn een aantal van onze huishoudelijke apparaten bijna gelijktijdig defect geraakt. Wij moesten deze op redelijk korte termijn vervangen want met de nodige vuile handdoeken en theedoeken per week is zonder zitten geen optie. En alles wordt ook echt vuil en zanderig met onze scouting buiten activiteiten.

Gelukkig was het mogelijk een bijdrage aan te vragen bij de kringloopwinkel Overnodig. Ook voorgaande jaren hebben zij ons met giften geholpen o.a. voor het bouwen van de klimplateau’s, aanschaf grote groepstenten maar ook in het coronajaar 2020 hebben zij ons flink geholpen.

De padvindsters bij de nieuwe koelkast

Dit jaar hebben wij dus een bijdrage ontvangen voor het vervangen van diverse huishoudelijke apparaten. Zoals u kunt zien op bijgaande foto’s zijn er inmiddels een aantal machines afgeleverd. Zo staat er inmiddels in het magazijn een spiksplinternieuwe Siemens wasdroger. In het explo lokaal is een prachtige RVS koelkast geplaatst waar echt de nodige hoeveelheid in gekoeld kan worden. De kelder blijft droog door een nieuwe Qlima luchtontvochtiger.

Wij willen Overnodig wederom bedanken voor haar gift. Dit wordt door leden, staf en bestuur bijzonder gewaardeerd!

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten