Haveli horde Scouting Kon-Tiki BP-Tocht 2019 Putten

Haveli horde

Vind jij het leuk om buiten te spelen? Hou je van het bos? Vind je het leuk om samen te werken met andere meiden van jouw leeftijd? Misschien zijn de welpenmeisjes dan wel wat voor jou! Onze groep bestaat uit allemaal meiden van 7 tot en met 11 jaar oud. Iedere zaterdag komen wij van 10 tot 12 uur bij elkaar om iets te doen in het thema Jungleboek.

Opkomsten

We doen allerlei gezellige en leuke activiteiten in het bos. Denk hierbij marshmallows roosteren of broodjes bakken boven een kampvuur, speurtochten, buitenspelletjes, knutselen en het leren van knopen. Wat bij ons erg belangrijk is, is dat we samenwerken. Soms is dit lastig, naar met zoveel leuke meiden komen we er altijd uit! Natuurlijk hebben we ook iedere week weer tijd om lekker te kletsen, want dat is ook leuk.

Wanddecoratie van de Haveli horde

Kampjes

Een paar keer per jaar hebben we een weekendkampje. Dan slapen we een nacht op het clubhuis. In de zomer hebben we als afsluiting van het seizoen samen met de welpen een zomerkamp. Dan is er een thema en zijn we vijf dagen op pad, op een kampterrein.

Lijkt dit je leuk?

Wil je ook eens komen kijken of de welpenmeisjes wat voor jou zijn? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Leidingteam

Anne