Exporer tussen bomen in klimbos
Twee souts aan het pionieren
Fabian & Ibo pionieren bij 's Heeren Loo

Waar contacten tussen verschillende organisaties ontstaan gebeuren mooie dingen. Het contact tussen 's Heeren Loo en Scouting Kon-Tiki leidde tot een onvergetelijke dag voor de cliënten van 's Heeren Loo en een unieke ervaring voor de Scouts van Kon-Tiki.

Wie lid van Scouting is kijkt vaak reikhalzend uit naar de zaterdagen. Voor velen is dat de leukste dag van de week. Hoe anders is dat voor voor bewoners van de woonzorgparken van ’s Heeren Loo. Zij hebben vaak op zaterdag geen of weinig activiteiten. Dat wetende is de link tussen 's Heeren Loo en Scouting snel gelegd. Je kunt namelijk heel eenvoudig een opkomst houden bij 's Heeren Loo!

Speurtocht, hout hakken, marshmallows roosteren of pannenkoeken bakken in de open lucht. Voor Scouts een gewone opkomst, maar voor mensen met een verstandelijke beperking is dit een bijzondere ervaring.

Leuk idee, maar hoe pakt dit uit? De Scouts van Kon-Tiki probeerden het gewoon. Het was een onvergetelijke dag voor zowel de bewoners als voor de leden van Kon-Tiki een heel leuke ervaring. Dat laatste kan bijna ook niet anders, want Scouts staan midden in de samenleving.

Het succes heeft geleid tot contact tussen 's Heeren Loo en Scouitng Nederland. Beiden bevinden zich op locaties door heel Nederland. Hoe mooi zou het zijn wanneer meer Scoutinggroepen een keer een opkomst bij 's Heeren Loo houden? Ben je lid van een andere Scoutinggroep? Dan dagen wij je uit! Kijk voor meer informatie op de website van Scouting Nederland of 's Heeren Loo.

Een opkomst bij 's Heeren Loo is tevens een mooie gelegenheid te werken aan je insigne Samenleving.

Clubhuis

0341-214644 (alleen op zaterdag)
 
Scouting Kon-Tiki
Garderenseweg 144b
3881 NC  Putten